INFOBIRO: Publikacije
Prodavci magle i sopstvenog naroda

DANI,

Zašto je kandidatura doskorašnjeg bolnicara Sadika Ahmetovica za ministra sigurnosti i drugog covjeka Vijeca ministara poruga državi i svojevrsna dženaza SDA-u u RS-u kao glavnoj Tihicevoj bazi? Kako su svih ovih godina regrutirani bošnjacki kadrovi u tom entitetu i cemu se isti mogu nadati od vladike Vasilija Kacavende? Zašto Milorad Dodik definitivno nije kriv za ocajan položaj povratnicke populacije?

Prodavci magle i sopstvenog naroda

Autori: HASAN HADŽIĆ

I otkako je prije tri godine postao državni poslanik, Sadik Ahmetovic se bavi svim drugim osim boljitkom povratnika "Mi, dole potpisani povratnici u Podrinje, tražimo smjene potpredsjednika Republike Srpske Adila Osmanovica, potpredsjednika Vlade Omera Stambolica i potpredsjednika Skupštine RS-a Ševketa Hafizovica! Oni su svojim višegodišnjim neradom, pohlepom i izdajnicko-parazitskim odnosom prema povratnicima najveci krivci za našu nepodnošljivu diskriminiranost u svim oblastima života i rad .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.