INFOBIRO: Publikacije
TKO SU NACISTI?

FERAL TRIBUNE,

Svoju ravnodušnost prema sudskome progonu Feralovih urednika don Živko Kustic ovako obrazlaže: "Kao što u doba II. svjetskog rata nismo mogli suradivati s komunistima protiv fašizma i nacizma, tako možda ni sada ne možemo u borbi za ljudska prava bez bojazni suradivati s onima..." U redu, za potrebe odgovora na Kusticev tekst pristajemo na to da smo suvremeni komunisti. Ali tko su onda suvremeni fašisti i nacisti?

TKO SU NACISTI?

Autori: MIRKO VID MLAKAR

Razumljivo je zašto HTV - "katedrala hrvatskoga duha" - prvoj rundi sudenja Feralovu dvojcu nije posvetila ni minutu. Da je bila prikazana istina - kako je to bio proces suocenja Njega s Njim, tj. sudsko dokazivanje da je Poglavarko sam svoja fotomontaža i svaka(kva) druga karikatura - Onaj po cijem se ukusu i muti udarni dio TV-programa, mogao je iskociti iz svoje sjajne tenis-preferans-povijest-forme. A što su o sudenju rekli služitelji pravih katedrala? Naišli smo jedino na reakciju don Živka .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.