INFOBIRO: Publikacije
NEMAM VIŠE NI S KIM A NI PROIV KOGA

FERAL TRIBUNE,

Sve što sam radio, radio sam jer sam volio, a sada sam bez icega. Novca ja nemam, izgubio sam politicki i samo navukao mržnju na sebe. Ne mogu ja to sve zaboravit i pljunuti na sve što sam radio. Sve su to lopovi, sitni lopovi i pokvarenjaci... Steta zapravo što više nema Jugoslavije, jer gdje ce sada svi ti kreteni i lopovi?!

NEMAM VIŠE NI S KIM A NI PROIV KOGA

Autori: PETAR DORIĆ

Jedne ništa manje sparne veceri od ovih, nastadionu u bivšoj Balkanskoj ulici, prvi put slušao sam koncert "Azre". Od brojnih flasheva u sjecanju na tu noc, još uvijek mi u glavi bliješte sve zvjezdice "Odgojne palice" kojom je smirivana gomila uskomešana oko bine. O.K. nisam se nikad pretjerano ljutio na "andele" zbog toga, samo se nikako ne mogu sjetiti da li je, Onaj s bine, svirao "Nemoj po glavi, druže plavi", prije, ili poslije tih "zvjezdica". Deset godinakasnije, uz barijeru trinaesto zn .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.