INFOBIRO: Publikacije
Shematizirani Bošnjaci

OSLOBOĐENJE,

Ima li efendija Ceric pravo da u ime muslimana i Bošnjaka progoni OHR iz BiH? Ima li pravo da se obracunava sa Sjedinjenim Americkim Državama da bi zaštitio interese svog politickog partnera? Imaju li muslimani pravo da se odreknu pravedne borbe za Bosnu i Hercegovinu zarad realizacije podjele ove zemlje izmedu Milorada i Fahrudina Dodika?

Shematizirani Bošnjaci

Autori: DNEVNI AVAZ

Sada je konacno sve jasno: umjesto Bošnjackog sabora Bošnjacima se dogodio Sabor Islamske zajednice; umjesto jacanja države BiH Bošnjacima valja ojacati entitet SBB; umjesto lica Ratka Mladica u Haagu mnogo je važnije ugledati leda RafEju Gregorianu i, naravno, umjesto prijema u NATO i Evropsku uniju za buducnost Bošnjaka je potrebnije sagraditi rezidenciju reisu Cericu i usvojiti regulacioni plan za Avazov toranj. Jasne su i metode kojim se zacrtani dvoentitetski sustav Milorada i Fahrudina Dod .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.