INFOBIRO: Publikacije
Da su sutra izbori, pobijedio bi SNSD, a mandatar vlade bio bi Milorad Dodik!

DANI,

Da li je moguca pojava nove alijanse za promjene, predvodene socijaldemokratskim partijama, i da li ima mjesta za novu stranku koja ce osvojiti povjerenje gradana koji, pokazuju istraživanja, glasaju po inerciji? Povecava se nepovjerenje u rad institucija Bosne i Hercegovine: ogromna vecina gradana smatra da su Predsjedništvo BiH, Vijece ministara i Parlamentarna skupština u odredenoj mjeri korumpirani!

Da su sutra izbori, pobijedio bi SNSD, a mandatar vlade bio bi Milorad Dodik!

Autori: FARUK BORIĆ

Kad bi se sutra održali opci izbori u Bosni i Hercegovini, mandatar Vijeca ministara bio bi Milorad Dodik, jer bi njegova stranka, Savez nezavisnih socijaldemokrata, dobila najviše glasova! Tako pokazuju rezultati ispitivanja javnog mnijenja koje je proveo PRISM Research za potrebe projekta Sistema ranog upozoravanja, koje vec pet godina provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija u BiH (UNDP). Istraživanje se provodi svaka tri mjeseca, i do sada je obuhvatilo oko 40.000 domacinstava u Bosni i H .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.