INFOBIRO: Publikacije
Evropi treba vedro nebo i topli radijatori

SEEbiz,

GLOBUS U RETROVIZORU – U sedmici za nama konacno se razišao vulkanski oblak iznad Evrope što je uslovilo normalizaciju avionskog saobracaja na kontinentu. Stoga su i šefovi finansija evropskih država mogli na vreme da doputuju u Vašington i prisustvuju skupu finansijskih celnika država G-20 i tradicionalnim sastancima MMF-a i Svetske banke.

Evropi treba vedro nebo i topli radijatori

Autori: MARKO KOVAČEVIĆ SEEbiz

Oporavak svetske privrede ide brže nego što se ocekivalo, saopštili su ministri finansija i guverneri centralnih banaka Grupe 20 industrijskih država na sastanku održanom u Vašingtonu u petak 23. aprila. Istaknuta je neophodnost daljeg rada na reformi finansijskih propisa, uz razradu pouzdanih strategija za napuštanje vanrednih mera makroekonomske i finansijske podrške. Vanredne mere ipak treba da ostanu na snazi sve dok privatni sektor ne bude u stanju da podstice oporavak i rast privrede. Izvr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.