INFOBIRO: Publikacije
Damir Kuštrak: Vladine mjere dobre, no nove propise treba uvesti najdalje do ljeta!

SEEbiz,

ZAGREB - Predsjednik Udruge poslodavaca Damir Kuštrak osvrnuo se u razgovoru za SEEbiz na poruke odaslane s Dana poduzetnika, te ocekivanja poslodavaca kada su u pitanju Vladine mjere za gospodarski oporavak. Kuštrak istice da HUP podržava Vladine mjere no kako ocekuje da nece biti kompromisa oko njihovih provedbi.

Damir Kuštrak: Vladine mjere dobre, no nove propise treba uvesti najdalje do ljeta!

Autori: Dražen Klaric

Vlada mora hitno donijeti sve nužne izmjene propise, najdalje do ljeta. SEEbiz: Je li Dan poduzetnika ispunio Vaša ocekivanja? Damir Kuštrak: Glavni cilj bio je okupljanje poslodavaca i poduzetnika i odmak od dnevnih tema, jer previše živimo od danas do sutra. Mediji su isticali da je prošao bez teških rijec? I predsjednik i premijerka i javnost dobro znaju stavove HUP-a i treba znati da se ništa ne postiže na silu i bezobrazlukom. Premijerka Kosor zracila je optimizmom, istaknula je da je u tra .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.