INFOBIRO: Publikacije
HALO, IMA LI NAS TU?

GLOBAL,

Podrucja na kojima operateri ostvaruju najveci rast prihoda u „klubu bogatih zemalja“ su mobilni telefoni i širokopojasne pristupne mreže. Medutim, BiH treba više nego podvostruciti broj mobitela po glavi stanovnika da bi stigla komparatore kao što su Slovacka (112,6), Grcka (145,2) i Portugal (126,8)

HALO, IMA LI NAS TU?

Autori: VJEKOSLAV DOMLJAN

Da biste bili sretni na ovom svijetu, prvo trebate mobitel, a onda avion onda ste doista bežicni. (Ted Turner) Može li se u doba globalne ekonomske krize smanjiti rashode kucnog proracuna? Može. Treba prerezati žicu fiksnog telefona. Tako savjetuje londonski Ekonomist Njujorcane. A Mostarcima bi, vjerojatno, savjetovao da mogu cak i povecati kucne prihode ako postanu di(o)(tm)(n)icari Eroneta (tamo gdje nema vladavine prava, nije jasno „ko posjeduje šta“; u zemljama s vladavinom prava, svake god .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.