INFOBIRO: Publikacije
Misterija  zaštićenog svedoka „A“

REPORTER,

O sadržaju iskaza zašticenih svedoka zasada se ne zna ništa, sem onoga što je Arnaut „otkrio“. On je, dakle, „ustanovio“, baš kao i Olkok, da svedok „A“ nije kredibilan, jer je navodno, dao iskaz tereteci Ganica da bi se nekako spasao od optužbi na svoj racun. Cak i kada bi bilo tako, to ne bi bilo ništa novo, imajuci u vidu praksu koja se primenjuje ne samo u Haškom tribunalu, vec i u pravosudima u zemljama regiona, gde tzv.

Misterija zaštićenog svedoka „A“

Autori: SLOBODAN DURMANOVIĆ

Prošle sedmice u Opštinskom sudu u Vestminsteru završena je poslednja rasprava u ekstradicionom postupku koji se u Velikoj Britaniji vodi po zahtevu Srbije za izrucenje ratnog clana Predsedništva RBiH Ejupa Ganica, osumnjicenog za zlocin nad pripadnicima JNA u Dobrovoljackoj ulici u Sarajevu, 3. maja 1992. Sud u Londonu ce svoju odluku saopštiti 27. jula, a buduci da ce na odluku uložili žalbu jedna ili druga strana, treba sacekati i odluku Višeg suda. I , naravno, to ne mora nužno biti kraj cel .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.