INFOBIRO: Publikacije
U pripremi monografije monografije Gabrijela Jurkića i “Hercegovina Hercegova nekoć i sad” i drugo kolo edicije “Iz Bosne Srebrene”

DNEVNI LIST,

Iz Prošlu godinu obilježile su im tri knjige Ivana Lovrenovica, od kojih jedna (“Unutarnja zemlja”) u ovoj godini izlazi obogacena fotografijama Ive Pervana

U pripremi monografije monografije Gabrijela Jurkića i “Hercegovina Hercegova nekoć i sad” i drugo kolo edicije “Iz Bosne Srebrene”

Autori: ANDRIJANA COPF

Dok su im prošlu godinu obilježile tri knjige Ivana Lovrenovica, izdavacka kuca Synopsis Zagreb Sarajevo, na celu s Ivanom Pandžicem, i za ovu godinu priprema nekoliko vrijednih izdanja. Te tri Lovrenoviceve knjige koje su objavljene u izdavackoj kuci Synopsis i obilježile 2010. jesu “Unutarnja zemlja, kratki pregled kulturne povijesti Bosne i Hercegovine” (cetvrto, prošireno izdanje), “Bosanski Hrvati, esej o agoniji jedne europskoorijentalne mikrokulture” (drugo, proširenje izdanje), a kraj go .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.