INFOBIRO: Publikacije
Mnogi hoće zapaliti vatru u Krajini

DANI,

Kaže da je njena najveca ljubav medicina, koju je završila. Medutim nakon što je dobila otkaz u Domu zdravlja u Cazinu nije se do sada pokušavala vratiti struci. Kao zastupnica u Zastupnickom domu Federacije BiH ima najduži staž medu ženama, od 1998. Govori o radu novog saziva Federalnog parlamenta, o Vladi Federacije BiH, Krajišnicima, Agrokomercu, Fikretu Abdicu, Elviri Abdic-Jelenovic..

Mnogi hoće zapaliti vatru u Krajini

Autori: DUŠKA JURIŠIĆ

DANI: Da li ste zadovoljni aktivnostima novog saziva Federalnog parlamenta, koji je poceo da radi 17. marta ove godine ili je prerano govoriti o tome? SABLJAKOVIC: Mi smo dosta kasno usvojili program rada Vlade i Parlamenta FBiH, u julu, neposredno prije godišnjih odmora. Mislim da niko od nas nije zadovoljan, ni zastupnici, ni Vlada, jer ne pratimo dio zadatih obaveza, jer se Vlada bavi gorucim problemima, štrajkovima, revizijom socijalnih davanja... Mi smo zadali puno obaveza, kljucnih zakona, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.