INFOBIRO: Publikacije
I svijet je nasjeo na laž da je RS država

START,

Umješnim i kvalitetnim radom politicke elite Srbije i RS, spin o tome da je RS ugovorna strana Dejtonskog sporazuma postao je opce mjesto. Da svi akteri u pregovorima žele da se formira vlast iza koje nece stajati nikakav program, ona bi se formirala bez problema.Amerika nije strateški zainteresirana za BiH, a buduci da je ona kljucni arhitekta Dejtonskog sporazuma, to se onda ispostavlja kao gotovo nerješiv problem.

I svijet je nasjeo na laž da je RS država

Autori: DARIO NOVALIĆ

Doci ce dan kada ce EU moliti Tursku da ude zato što se kljucni tokovi produkcije svjetske historije sele u Evroaziju Šta se ovo dešava u svijetu? Imamo Arapsko proljece, nemire u Evropi kojima je okidac bila ekonomska kriza, Waal Street... Potpuno razliciti pokreti, razliciti nacini protesta, nacini reakcije... Prvo, u našem svijetu ima više svjetova. To treba naglasiti, imajuci u vidu da smo upali u zamku medijske slike stvarnosti pa smo uvjereni da je ovaj globalizirani umreženi svijet u stv .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.