INFOBIRO: Publikacije
Kosor je bila dio Sanaderove korupcijske hobotnic

DANI,

Naš sagovornik, vršitelj dužnosti direktora Hrvatskog helsinškog odbora, dugogodišnji slobodni novinar i urednik u hrvatskim novinama, u svojoj knjizi, koju predstavlja Interlibero, analizira kako je Hrvatskoj i njenim gradanima u šest godina vladavine Ive Sanadera prouzrokovana šteta od 98 milijardi kuna..

Kosor je bila dio Sanaderove korupcijske hobotnic

Autori: DUŠKA JURIŠIĆ

DANI: Gospodine Rajkovicu, da li naslov knjige Covjek koji je ukrao Hrvatsku istinski odražava Vaš stav o Ivi Sanaderu? RAJKOVIC: Naslov knjige samo je zgodna parafraza naslova kultnog filma Kako je Grinch ukrao Božic. Niti je Grinch doista ukrao Božic, niti je Sanader, nasrecu, mogao ukrasti (cijelu) Hrvatsku, ali ta zgodna metafora možda najbolje sažima praksu i razmjere koruptivno-kleptokratske vlasti u Hrvatskoj u njegovih šest godina mandata. DANI: Vi “aktivnosti” bivšeg premijera R Hrvatsk .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.