INFOBIRO: Publikacije
Dačić hrabri RS da ne prihvate EU pod svaku cijenu?

DNEVNI LIST,

Dodik zagovara zasebnu agendu za RS u odnosu prema EU-u. Vrlo je to ozbiljna politicka teza. Slijedeci logiku Ivice Dacica o “cijeni” ulaska Srba u EU, Dodikov entitet bi jednoga dana bez bilo kakvoga utjecaja države BiH i FBiH došao u poziciju da se samostalno cjenjka s Europom i da u konacnici eventualno kaže “ne”

Dačić hrabri RS da ne prihvate EU pod svaku cijenu?

Autori: I.MARIĆ

Ministar MUP Srbije Ivica Dacic jedinstven je šef policije neke države, valjda u svijetu, koji je tijekom jednog jednogodišnjeg razdoblja toliko puta posjetio svoga susjeda. Uvijek je na ovim brdovitim podrucjima susjed dobrodošao, kako kaže narod, “preci je od rodenoga brata”, ali šef srbijanske policije uporno i iritirajuce, domacina pronalazi samo u jednome dijelu suverene i medunarodno priznate države BiH. Ti mu se prelasci državne granice i ne uzimaju za preveliko zlo, kao što bi, u to smo .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.