INFOBIRO: Publikacije
Ne trebaju nam omiljeni, već ministri koji će raditi svoj posao

DANI,

“Sjednica Vlade KS-a će se održati krajem augusta kada očekujem da će me skupštinski zastupnici konačno razriješiti te da će se uskoro imenovati drugi ministar. Svaka druga odluka bi bila krajnje nelogična jer ja nisam stavio mandat na raspolaganje, ja sam podnio neopozivu ostavku. To je jedino logično rješenje jer je ne namjeravam povlačiti po principu "znate ono za ostavku, ma ja sam se samo malo šalio!”

Ne trebaju nam omiljeni, već ministri koji će raditi svoj posao

Autori: AMILA KAHROVIĆ-POSAVLJAK

DANI: Za vrijeme Vašeg mandata bilo je dobrih i loših odluka. Jedan od ogromnih koraka naprijed ka integraciji Univerziteta je i izbor jedinstvenog upravnog odbora. Koliko ste zadovoljni provedbom toga? MARJANOVIĆ: Vezano za vašu konstataciju iznesenu u prvoj rečenici, više bih volio da ste prvo naveli te loše odluke i da ste me pitali o njima. Na taj način bi možda i spoznali da li smo i gdje smo to potencijalno griješili u proteklih devet mjeseci i šta bi trebali mijenjati. No, vratimo se Upra .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.