INFOBIRO: Publikacije
   VLADA ODBILA POMOĆI RODITELJIMA TEŠKO BOLESNE DJECE

DNEVNI LIST,

Vlada nije prihvatila inicijativu za donošenje izmjena i dopuna Zakona o radu, koju je podnijela zastupnica Anela Šestić Begović. Amandmanom je traženo da članku 69. Zakona o radu bude dodan novi stavak 4. kojim bi roditeljima djece oboljele od malignih bolesti bila omogućena naknada plaće do punog iznosa za vrijeme korištenja bolovanja radi intenzivne njege i brige o djeci.

VLADA ODBILA POMOĆI RODITELJIMA TEŠKO BOLESNE DJECE

Autori: VANJA BJELICA-ČABRILO

Vlada Federacije BiH na sjednici u petak nije prihvatila inicijativu za donošenje izmjena i dopuna Zakona o radu, koju je podnijela zastupnica u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Anela Šestić Begović, a kojom je traženo da se kroz zakonska rješenja pomogne roditeljima djece koja boluju od malignih bolesti. Amandmanom je traženo da članku 69. Zakona o radu bude dodan novi stavak 4. kojim bi roditeljima djece oboljele od malignih bolesti bila omogućena naknada plaće do punog iznosa za vrijeme kori .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.