INFOBIRO: MEDIACENTAR SARAJEVO

START,

21.02.2006

U posljednje dvije godine statisticari su zabilježili i podatak da prosjecan covjek mnogo cešce objeduje vani nego prethodnih godina, ali daje i više novca za obrok nego ranije l U najskupljim restoranima na svijetu, poput Eagle Ski Cluba samo clanarina iznosi 37 hiljada eura a porcija tjestenine 50 eura

50 eura za porciju špageta

Autori: BRANKA MRKIĆ - RADEVIĆ

Dani u kojima je francuska kuhinja smatrana najboljom na svijetu su prošlost, piše Forbes. Svjetske metropole posljednjih godina takmice se u promoviranju kuhinja vlastitih država ali ta utrka ima i drugu stranu medalje cijene ruckova u elitnim restoranima dostižu vrtoglave iznose. U posljednje dvije godine statisticari su zabilježili i podatak da prosjecan covjek mnogo cešce objeduje vani nego prethodnih godina, ali daje i više novca za obrok nego ranije. Prema podacima International Hotels & R .....