INFOBIRO: Publikacije
50 eura  za porciju špageta

START,

U posljednje dvije godine statisticari su zabilježili i podatak da prosjecan covjek mnogo cešce objeduje vani nego prethodnih godina, ali daje i više novca za obrok nego ranije l U najskupljim restoranima na svijetu, poput Eagle Ski Cluba samo clanarina iznosi 37 hiljada eura a porcija tjestenine 50 eura

50 eura za porciju špageta

Autori: BRANKA MRKIĆ - RADEVIĆ

Dani u kojima je francuska kuhinja smatrana najboljom na svijetu su prošlost, piše Forbes. Svjetske metropole posljednjih godina takmice se u promoviranju kuhinja vlastitih država ali ta utrka ima i drugu stranu medalje cijene ruckova u elitnim restoranima dostižu vrtoglave iznose. U posljednje dvije godine statisticari su zabilježili i podatak da prosjecan covjek mnogo cešce objeduje vani nego prethodnih godina, ali daje i više novca za obrok nego ranije. Prema podacima International Hotels & R .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.