01.07.2008
Pripremljeni su prvi nacrti tehnickih uputa za šest podsektora prehrambene industrije i to: prerada voca i povrca, prerada mlijeka i proizvodnja mlijecnih proizvoda, prerada mesa, klaonice krupne stoke, uzgoj i prerada ribe te proizvodnja piva. Konacne tehnicke upute bi trebale služiti kao pomoc, kako prehrambenoj industriji kod pripreme, tako i nadležnoj administraciji u postupku ocjenjivanja zahtjeva za integralnu ekološku d
Najbolje raspoložive tehnike u prehrambenoj industriji
Autori:
ZVONIMIR PAPOČI
Podzakonskim aktima u oba entiteta regulira se donošenje najboljih raspoloživih tehnika, u formi tehnickih uputa, kojima se postižu standardi kvaliteta životne sredine. U okviru projekta IPPC BiH u proteklih sedam mjeseci pripremljeni su prvi nacrti tehnickih uputa za šest podsektora prehrambene industrije i to: prerada voca i povrca, prerada mlijeka i proizvodnja mlijecnih proizvoda, prerada mesa, klaonice krupne stoke, uzgoj i prerada ribe te proizvodnja piva. Tehnicke upute izradilo je šest r .....
Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti
ovdje.